Meer resultaten voor beertender vaatjes

 
 
beertender vaatjes
 
Geen bier meer voor thuistap RTL Nieuws.
Veel supermarkten hebben de vaatjes Grolsch en Bavaria uit het PerfectDraft-systeem al uit de schappen gehaald. Heineken zegt nog wel door te gaan met het verkopen van vaatjes voor de BeerTender. Of het PerfectDraft-systeem helemaal stopt en alle thuistaps naar het grofvuil kunnen is nog onduidelijk.
BeerTender.
Krups is sinds oktober 2012 gestopt met het produceren van de BeerTender. Sinds die tijd is de vraag naar de BeerTender fusten zo sterk afgenomen dat wij ervoor hebben gekozen om de fusten niet meer uit te leveren. De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt.
Biervaatjes / Fustjes Online fustjes voor thuisgebruik kopen Drankgigant.nl Drankgigant.nl.
Van hoog naar laag sorteren. Fustjes en vaten worden steeds meer thuis gebruikt door de komst van de Perfect Draft, De Beertender en De Sub. Drankgigant.nl heeft hierop haar assortiment van de fustjes uitgebreid om de keuze voor u zo groot mogelijk te maken.
Albert Heijn.
Kassa Consumentenprogramma, elke zaterdagavond live op 1.
Beertender wordt langzaamaan niet meer ondersteunt door de Bedenker Heineken. Diverse merken vaatjes worden al niet meer geleverd. Wel duur apparaat aangeschaft slechts 3 jaar geleden en nu kan de brouwer er waarschijnlijk niet meer genoeg aan verdienen en gaan ze langzaamaan Beertender vaatjes uit de winkels laten verdwijnen.
BeerTender fusten gaan verdwijnen biernet.nl.
Hallo Beertender gebruikers, Houd die beertender maar, ik heb er ook 1 en zelfs de subs hen ik 2 keer.In de beertender kun je niet alleen beertender fusten gebruiken maar zelfs de 5 liter vaatjesdie, passen ook in de beertender, alleen wat minder opties op het display, dat is allesik, gebruik zelf ook de 5-liter vaatjes in mijn eigen beertender en dat gaat perfect.
Krombacher Pils Tapvat 5L Koop online het beste speciaalbier HOPT.
Krombacher Pils wordt gebrouwen door het Duitse brouwerij Krombacher conform het Reinheitsgebot zuiverheidsgebod uit 1516, de oudste warenwet ter wereld en in Duitsland een garantie voor kwaliteit. Met dit vat voor de Beertender thuistap kun je nu ook gewoon thuis een uitstekende Duitse pils serveren, een klassieker in zijn genre.
5 liter Affligem Tapvat Koop online het beste speciaalbier HOPT.
De smaak wordt gekarakteriseerd door de mooie harmonie tussen kruiden en gedroogd fruit, zachtheid en bitterheid. LET OP: ook geschikt voor de Beertender! Echter heeft dit biervat heeft geen plastic slangtje om het vat mee aan te sluiten, dit dient men zelf online te bestellen.

Contacteer ons