Resultaten voor tap huren

 
 
tap huren
 
Huureentapje.nl Het adres om van elk feest een succes te maken!
Wij kunnen voor u het gehele drankenpakket verzorgen inclusief de daarbij behorende benodigdheden. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van tapinstallaties, mobiele bars, tapbuffetten, uitgifte buffetten, koelkasten, sta tafels, barkrukken en diverse soorten glazen. Maak hier uw keuze.
Biertap/ cafe huren Bakker-verhuur.nl.
Biertap/ cafe huren. Podium en dansvloer huren. Springkussens/ opblaasattracties huren. Biertap of bruincafe huren? Dat kan bij Bakker verhuur! Voor zowel grote als kleine feesten verhuren wij biertapinstallaties. Voor de een verjaardag thuis kunt u een kleine luchtgekoelde biertap huren.
biertap huren? Gall Gall van Setten.
Sluit de tap aan en na 15 minuten kunt u beginnen met tappen en heeft u de hele avond een lekker koud biertje. De kosten voor het huren van een Thuistap zijn 750, per dag borg. Op deze Heineken tap kunnen 10 liter vaatjes van Heineken.
Biertap huren.
Een bijzondere tap huren. Voor sommige feesten wilt u een bijzondere aankleding of inrichting en tap huren. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van event styling en tap verhuur zoeken we altijd naar moderne en praktische oplossingen. Speciaal voor een bijzondere gelegenheid hebben we de Swarovski tap zwart.
Tapverhuur Wijnhuis Uden.
Deze lijst bevat slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wij hebben meer dan 900 wijnen, meer dan 100 bieren op fles en een zeer ruim aanbod gedistilleerde dranken. Komt u er niet uit? Bezoek dan onze winkel voor advies.
Biertap huren Biertap verhuur in Dordrecht.
Het bier wordt gekoeld door de biertap. De fusten hoeven dus niet worden gekoeld. Met deze tap kan u 40 liter per uur tappen. De biertap is te huren voor 25, excl. Wij hebben ook fusten bier die samen gaan met de biertap.
Tap Huren Tip! De Goedkoopste taps van NL.
Regel nu uw professionele biertap in een paar seconden! U kunt kiezen voor de biertap de luxe, incl. 3 statafels van steigerhout of de professionele biertap tafelmodel of de exclusieve biertap staand/tafel model. Te huur Biertap de luxe. Biertap van steigerhout.
Party Regelaar Partyservice Biertap huren Aalsmeer Party Regelaar Partyservice.
Wilt u een biertap huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: de Party Regelaar heeft diverse biertap installaties in de verhuur van kleine biertap tot een grote evenementen biertap. U kunt een complete bar of biertap, ook wel tapinstallatie huren met bier tap en spoelbak.
De Leckere tapverhuur De Leckere Tapverhuur Utrecht Biertap huren.
Wij hebben verschillende biertap faciliteiten. Nu ook De Leckere op jouw feest, evenement of festival! Van bier tot frisdrank, van tap tot tafel, De Leckere regelt het voor u! Offerte op maat? klik hier of bel 030 2600 134. Onder de 18?
Bos Tap Eventservice Biertap huren.
Een onvergetelijke bruiloft. Een fantastisch dorpsfeest. Bekijk ons volledige assortiment in de catalogus. Ga naar de catalogus. Verkoop en onderhoud van. Bos Tap Eventservice. Vaart Noordzijde 2. 8426 AN Appelscha. Zie hier onze openingstijden. 2018 Bos Tap Eventservice Powered by: Rental Dynamics.
123Feestverhuur Biertap huren Eindhoven.
Een biertap komt u huren bij 123Feestverhuur, nabij Eindhoven. Tegen scherpe tarieven huurt bij ons al een mobiele biertap. Onze mobiele biertaps zijn watergekoeld. U heeft enkel een kraan en een stopcontact nodig. De tap is, indien nodig, voorzien van spoelbak.
Verhuur De Bierwinkel.
E 200.00 rekenen wij E 2.50 administratiekosten. Bij het huren van een tap en daarbij afname van drank, bezorgen wij gratis thuis. Bezorgen van een tap alleen in een straal van 20 kilometer rond Bergen op Zoom. Huren van Statafels.

Contacteer ons