Meer resultaten voor partytent huren groningen

 
 
partytent huren groningen
 
Partytent Huren voor uw Evenement? Hettema Verhuur Groningen.
Wilt u voor uw feest in omgeving Groningen een partytent huren? Hettema Verhuur bezit een breed aanbod aan diverse partytenten. Organiseert u een tuinfeest, verjaardagsfeest of buurtfeest en is er slecht weer voorspelt? Dit mag de pret niet drukken. Een partytent biedt uitkomst.
Partytent Huren Groningen, Drenthe en Friesland De Goedkoopste!
In principe is het mogelijk om een tent bij ons te huren in de drie noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. U kunt bij ons dus sowieso een partytent huren in Groningen, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Haren, Appingedam, Leek, Ter Apel, Bedum, Oude Pekela, Sappemeer, Winsum, Musselkanaal, Zuidhorn, Marum, Wildervank, Uithuizen, Scheemda.
Feestverhuur Groningen Wij brengen u het feest!
Feestverhuur Groningen is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, partyproducten en feestartikelen. Wilt u liever een gedrukte versie van ons assortiment ontvangen? Klik dan op onderstaande button en vraag onze nieuwste brochure aan. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld ontvangt u deze brochure kosteloos thuis. Bekijk de speciale informatie pagina die we hebben aangemaakt waar alle informatie staat m.b.t. het huren van onze attracties.
Lamain Verhuur Partytent, barbecue, podium huren Groningen of Drenthe.
Onze medewerkers plaatsen de partytent bij u op de gewenste locatie en bouwen deze later weer af. Zo bent u altijd verzekerd van een juist geplaatste partytent en heeft u er geen werk van. Dus wilt u een partytent huren in Groningen, Drenthe of Friesland?
Partytent huren Feestverhuur Groningen.
Graag een partytent huren? Wanneer u graag een partytent wilt huren in Assen of Drachten, dan zit u goed bij Feestverhuur Groningen. Naar welke partytent u ook zoekt, bij ons vindt u hem. Wij bieden u verschillende tenten met diverse afmetingen.
Partytent Huren Groningen Partytent Verhuur Groningen TIP.
Partytent Huren in Aduard. Partytent Huren in Bedum. Partytent Huren in Delfzijl. Partytent Huren in Eelde. Partytent Huren in Grijpskerk. Partytent Huren in Groningen. Partytent Huren in Haren. Partytent Huren in Harkstede. Partytent Huren in Hoogezand. Wij verhuren ook in.:
Partytent / sneltent huren Groningen, Hoogezand, Sappemeer, Zuidlaren, Veendam.
Partytent / sneltent huren. Partytent / sneltent, incl. op en afbouw. Prijs: 9500, excl. met vloer 13500, met wanden. 4m x 4m / 16 m2. Partytent / sneltent, incl. op en afbouw. Prijs: 7500, excl. zonder wanden / zonder vloer.
Hettema Verhuur verhuurt praktisch alles!
Hettema Verhuur is de beste keus in de regio Groningen. Wij zorgen ervoor dat uw bruiloft wordt aangekleed met een fraaie partytent, het beste meubilair en het mooiste servies. Bent u van plan om uw verjaardag groots te vieren? Bij Hettema verhuren we alle spullen die dat mogelijk maken. Partytenten, biertappen, frituren, gebakstandaarden, bierglazen, slingers, ballonnen en ga zo maar door. Bereikt u een bijzondere leeftijd? Ook Abraham en Sara-poppen zitten in ons assortiment. Viert u binnenkort een jubileum, dan dragen wij daar graag een steentje aan bij met de verhuur van alle essentiƫle goederen voor een goed feest. Ook helpen wij in Groningen graag met het organiseren van een beurs of congres. Een buurtfeest moet leuk zijn voor jong en oud. Daarom verhuren wij de meest uiteenlopende artikelen, van springkussens en terrasverwarmers tot ijscokarren en bierfusten. En niet te vergeten verschillende soorten barbecues. Een festival organiseren is een hele klus. Wel zo makkelijk dus dat wij een verhuurbedrijf zijn waar je vrijwel alles kunt huren.

Contacteer ons