Op zoek naar statafels huren mitra?

 
 
statafels huren mitra
 
Jouw feest begint bij Mitra! Mitra schenkt meer!
Van allerlei soorten drank tot het glaswerk, van tafels tot spoelbakken, de partyservice van Mitra zorgt ervoor dat jouw gelegenheid een feest wordt waar je gasten nog lang over na zullen praten! Jouw Mitra is Mitra Utrecht, Rialto, Handelstraat 104 in Utrecht.
Mitra Rialto Hart voor de Straatweg.
Bij Mitra Rialto kunt u ook terecht voor party service, verhuur van statafels, biertaps en glaswerk. Ook kunnen wij voor u een thuisproeverij organiseren, waar u in uw eigen omgeving gezamenlijk met uw vrienden en kennissen, kan kennismaken met mooie producten die u samen met de slijter uiitzoekt.
Statafel mét rok Mitra schenkt meer!
Neem contact op met deze Mitra. Prijs per artikel. Neem dan contact met ons op zodat wij de reservering definitief kunnen maken. dit artikel is niet te koop maar wordt verhuurd. Jouw Mitra is Mitra Utrecht, Rialto, Handelstraat 104 in Utrecht.
Biertap Huren Mitra Vinden.nl.
Marcels Mitra slijterij, partyservice en statafels huren. marcels mitra slijterij deventer, verhuur statafelsstatafel, huren deventer, feestje., Huureentapje.nl Het adres om van elk feest een succes te. U kunt bij ons terecht voor het huren van tapinstallaties, mobiele bars, koelkasten, sta.
Partyservice.
Partyservice Mitra Wezep. Fust 50L incl. Fust 30L incl tap v.a. Fust 20L incl tap v.a. Fust 10L incl tap v.a. Fust Perfect Draft v.a. Partytent 4 x 8 mt. Glaswerk per 24 st. Indien u wenst leveren wij bij u thuis af.
Partyservice laten regelen door Mitra Almelo is geen enkel probleem.
Verhuur van statafels, barkrukken en diverse taps. Bij elke vestiging van Mitra kun je terecht voor barkrukken en statafels, en voor elk feest een tap die daarbij past. Ook zijn er tafelrokken verkrijgbaar voor een nette presentatie. Het kant-en-klaar verhuurpakket voor de PerfectDraft. Ideaal voor 4 tot 15 personen. De inhoud van dit pakket bestaat uit natuurlijk de PerfectDraft tapinstallatie plus glaswerk, vilten, een afschuimer en een barmat. Bij een afname van minimaal 2 fustjes à 6 liter krijg je dit partypakket helemaal gratis mee in bruikleen. Ben je een Hertog Jan, Bavaria, Grolsch, Jupiler of Dommelsch liefhebber of zoek je toch meer in de richting van een heerlijk getapt speciaalbier zoals Hoegaarden Wit, Franziskaner Weisse of Leffe Blond? Het kan allemaal met de huur van deze PerfectDraft. Voor feestjes groter dan 15 personen adviseren wij je om een professionele thuistap te huren.
Ook uw adres voor uw feestje. Mitra schenkt meer!
Kom dan naar de port proeverij van Mitra Zonneveld! Op woensdag 8 november. 17-09-2017 Mitra Den Bosch, Zonneveld Nieuwe indeling bierafdeling Mitra Zonneveld. Beste klanten, Speciaalbier kiezen is soms best moeilijk en daarom maken wij het makkelijk! 17-09-2017 Mitra Den Bosch, Zonneveld Bierproeverij Mitra Zonneveld.
Party service Mitra Krimpen.
Service op maat. Mitra partyservice, uw feest begint hier! Bij de voorbereiding van elke feestelijke gebeurtenis, hoe klein of hoe groot ook, is het altijd weer de vraag hoeveel en wat voor soorten drank moeten er worden ingeslagen. Nee moeten verkopen aan uw gezelschap is niet leuk. Aan de ander wil je niet met artikelen blijven zitten. Onze service voorkomt dit soort situaties, door u goed te adviseren bij het samenstellen van uw feest. Zo heeft u altijd de juiste dranken en de juiste hoeveelheden om van uw feest een geslaagd feest te maken. Uiteraard kunt u bij ons na afloop altijd de onaangebroken flessen en vaten retourneren. Omdat wij een onafhankelijke groothandel hebben, kunnen wij vaten bier van meerdere brouwerijen leveren. Daarnaast kunnen wij nagenoeg alle frisdranken en wijnen aanbieden. U kunt bij ons glaswerk, statafels en koelkasten huren.
Over ons Mitra Krimpen.
Mitra Krimpen/ Slijterij Spek. De Mitra slijterij in Krimpen aan den IJssel is een full service en no nonsens slijterij met een breed assortiment en veel kennis van alle dranken. Wij bieden een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor partyservice en het huren van statafels helpen wij u graag verder.

Contacteer ons