Resultaten voor Biertap huren

 
 
Biertap huren
 
biertap huren in kampen of zwolle.
Verder verhuren wij een ijsblokjesmachine, deze produceert ijsblokjes voor in drankjes, zodat u alle drankjes koel kunt serveren. Erg makkelijk te bedienen! Daarnaast kunt u bij ons serviesgoed huren, zoals bierglazen, bierpullen, gewone glazen, ect. Klik hier voor meer informatie. Verrijdbare biertap van 2 meter.
Biertap Huren Biertap Verhuur in Heerlen, Kerkrade omgeving.
Biertap huren inclusief vat bier van 50 liter. Toevoegen aan aanvraag. Biertap huren Biertap verhuur Heerlen. Waarom slepen met losse kratjes bier als u ook gewoon een biertap kunt huren? Partytentverhuur Parkstad verhuurt een complete biertap inclusief 50 liter Martens bier, koolzuur, spoelborstel, 2 statafels en bierglazen voor maar 109!
Biertap huren Biertap verhuur in Eindhoven.
Dit scheelt een hoop gedoe, omdat de fusten niet gekoeld hoeven te worden. Met de biertap van Partytentverhuur Eindhoven kan u 40 liter per uur tappen. De biertap is te huren voor 25, excl. Bekijk onze biertap inclusief fusten deals.:
Tap Huren Tip! De Goedkoopste taps van NL.
Regel nu uw professionele biertap in een paar seconden! U kunt kiezen voor de biertap de luxe, incl. 3 statafels van steigerhout of de professionele biertap tafelmodel of de exclusieve biertap staand/tafel model. Te huur Biertap de luxe. Biertap van steigerhout.
Biertap huren Biertap met fust verhuur bij Partytentverhuur Almere.
Biertap huren Biertap verhuur Almere en Lelystad. Geeft u een feestje voor vrienden of familie en wilt u uw gasten graag lekker tapbier schenken? Huurt u dan de Cooltap. Deze professionele tap is makkelijk in gebruik en binnen een kwartier heeft u een vers getapt biertje.
Biertap huren.
Deze neemt niet veel ruimte in beslag en plaatst u overal waar u wenst. U kunt deze tap huren met koolzuur en bier, ook bij Huurland verkrijgbaar. Aansluiten van de biertap. Naast de verhuur biertap geven we ook duidelijke instructies over de aansluiting hiervan.
Keizerskroon tapverhuur Sligro.nl.
Dan mag een eigen getapt pilsje niet ontbreken. Huur daarom nu een Keizerskroon biertap. Geschikt voor ieder evenement, van klein tot groot. Compleet geleverd met alle noodzakelijke toebehoren. Bij Keizerskroon heeft u de keuze uit 2 modellen tapunits. Afhankelijk van uw keuze wordt deze bier tap of thuistap op uw adres geleverd of kunt u deze ophalen in één van onze zelfbedieningsvestigingen.
123Feestverhuur Biertap huren Eindhoven.
Bij ons kunt u niet alleen een biertap in Eindhoven huren, maar u kunt de gehele organisatie van het feest of evenement aan ons overlaten. Vraag snel naar de mogelijkheden en neem contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan! Een biertap huren in Eindhoven?
Biertap huren Biertap verhuur in Hoofddorp.
Biertap huren Biertap verhuur Hoofddorp. Een lekker koud biertje van de tap kan natuurlijk niet ontbreken bij een feest of evenement. Uw gasten kunnen zelf een biertje tappen, zodat u genoeg tijd heeft voor uw gasten. De biertap doet het bierkoelen, de fusten hoeven dus niet van te voren worden gekoeld.
Biertap huren: huur een biertap vanaf 4500, per dag Héman horecaverhuur.
Bij het huren van een biertap is het belangrijk dat u rekening houdt met de capaciteit van de tap het aantal liter per uur dat er getapt kan worden. Factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste capaciteit van de te huren biertap.:
Bos Tap Eventservice Biertap huren.
Biertap en tapwagen huren. Op zoek naar een biertap of tapwagen in Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel? Bos Evenementen voorziet particulieren én bedrijven van diverse soorten mobiele biertaps en tapwagens. Naast het huren van een biertap of tapwagen kunt u bij ons terecht voor vele andere party en evenementenmaterialen.
Biertap huren Biertap verhuur in Den Bosch en omgeving.
Toevoegen aan aanvraag. Biertap huren Biertap verhuur Den Bosch. Ga niet met kratten bier slepen, maar zet een biertap neer op uw feest. Met onze biertap kunnen uw gasten zelf een biertje tappen. Dankzij deze tap wordt het bier gelijk gekoeld.

Contacteer ons