Meer resultaten voor paella pan huren

 
 
paella pan huren
 
Paellapan fiesta incl. brander excl. gas Bakker-verhuur.nl.
Handig om te weten. Bel mij terug! U bevindt zich hier.: Bakker-verhuur.nl Keukenmateriaal huren Koken, bakken en braden Paellapan fiesta incl. Biertap/ cafe huren. Podium en dansvloer huren. Springkussens/ opblaasattracties huren. Paellapan fiesta incl. 2978, Meerdagen prijzen. Paellapan fiesta incl.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Reserveer tijdig de catering voor uw tuinfeest of themafeest. Eveneens voor het huren van pannen gelieve tijdig te reserveren. Paella bij u thuis of op locatie. Wij bereiden paella bij u thuis met eventueel bijhorende Spaanse tapas of op een andere locatie. Als paella traiteur zorgen wij voor alle ingrediƫnten, pannen, branders, staanders en gasflessen. U kan samen genieten met uw gasten terwijl wij voor u en uw gasten de lekkerste paella bereiden in een authentieke paellapan. Op onze feestpagina kan u meer informatie terugvinden en op onze reservatiepagina kan u direct een paellaparty reserveren. Wij verhuren ook verschillende soorten pannen met gasbekken, staander en eventueel een gasfles. Ons aanbod vindt u op de verhuurspagina en u kan uw pan online reserveren op de reservatiepagina.
Barbecue, bakplaat of paella pan huren? Ome Piet horeca verhuur.
Gezellig met familie en vrienden of met collega's' en zakenrelaties. Bij Ome Piet kan je verschillende formaten barbecues en grillplaten huren. Liever iets anders serveren? Met onze paellapan of friteuses maak je voldoende eten voor uw gehele gezelschap. En het toetje?
Huur Paella Pan op gas inclusief onderstel wellingcatering.nl.
U heeft geen artikelen om te vergelijken. Huur Paella Pan op gas inclusief onderstel. Complete Barbecue pakketten. Gas Barbeque lang. Huur Paella Pan op gas inclusief onderstel. Huur Paella Pan op gas inclusief onderstel. Borg in overleg. Aan verlanglijst toevoegen.
Limonadefontein, smulpakket, poffertjespan, candy grabber te huur / verhuur / smikkelen en smullen op kinderfeestje / suikerspinmachine / popcornmachine / limonadefontein huren / Goedkoop kinderfeestj
Meld u aan voor onze mailinglist. U bevindt zich hier: Lekker smullen / Smikkelen en smullen / Paella Pan. Grote proffesionele plaatstalen pan met chroomstaal onderstel. Exclusief: gas, gas bijbestellen? Prijs: 2893, 3500, incl. Het voorjaar van 2017 komt er aan, de reserveringen voor het nieuwe buiten seizoen komen binnen. De besprekingen voor de grotere evenementen zijn reeds in vo. Wij hebben voor het 21 diner van onze dochter, alles gehuurd bij Huur hoeft niet duur. HEEFT U VRAGEN? Braadpan/Paella pan huren?
Vind paellapan op Marktplaats.nl.
Gratis verzending vandaag voor 2300: besteld, volgende werkdag in huis de kookpunt; paella pan paellera inox, 36cm heeft en diameter van 36cm en is gemaakt van roestvrij staal. De kookpunt paella pan paellera inox, 36cm is ideaal voor een inductie kookplaat.
Kookcompany kookstudio workshops voor groepen bedrijven Verhuur.
De show stelen door helemaal zelf in een uurje 70 gasten te voorzien van een heerlijk feestmaal? Wij verhuren grote paellapannen voor 20 en voor 50 personen, compleet met branders, staanders en gasflessen. En de recepten en boodschappenlijsten voor paella en zarzuela krijg je er ook bij.
Paella-pannen Springer en Ressing: Feestkleding verhuur/verkoop en Partyservice.
FEESTKLEDING VERHUUR VERKOOP. Eten en drinken. Tafels en stoelen. Kerst en cadeaupakketten. Paelle-pan groot voor 80 tot 100 personen. Voor bakken en wokken. Schoon retour of schoonmaakkosten 2000. Paelle-pan voor 50 personen. Voor bakken en wokken. Schoon retour of schoonmaakkosten 2000.

Contacteer ons