Resultaten voor jupiler thuistap

 
 
jupiler thuistap
 
Thuistap vergelijking biernet.nl.
Of deze echt zo wunderbar is kun je hieronder lezen. Princess heeft ook aangekondigd om met een thuistap te komen, maar deze is nog niet op de markt en is dan ook niet in onderstaande vergelijking te vinden. Support Plus B.V. Support Plus B.V. Heineken, Amstel, Brand, Wieckse Witte, Amstel Bock, Murphy's' Irish Red en Affligem Blond abdijbier. Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler, Grolsch en Bavaria.
Geen bier meer voor thuistap RTL Nieuws.
En daarom is het binnenkort in ieder geval voor de meeste merken over. De thuistap leek een paar jaar geleden nog een groot succes te worden. Maar de apparaten bleken toch te groot en bleven lange tijd erg duur. En dus is het binnenkort over, schrijft de Telegraaf vandaag. Van het thuistapsysteem zijn twee systemen op de markt gebracht. De BeerTender van Heineken met naast Heineken ook Amstel en Brand en de PerfectDraft, oorspronkelijk ontworpen door Philips en InBev de brouwerij van ondermeer Jupiler, Hertog Jan en Dommelsch.
Prijs Perfect Draft fust Jupiler biernet.nl.
Prijs van Jupiler fust. De gemiddelde prijs van een Perfect Draft fust van Jupiler is 1519, 253, per liter. De gemiddelde prijs van Jupiler in de winkel is 284, per liter. In een fust zit in totaal 600, liter bier.
Interbrew introduceert thuistap PerfectDraft in Nederland TROUW.
Naast de biermerken Dommelsch, Hertog Jan en Jupiler van Interbrew kan de consument met de komst van het tapsysteem in Nederland ook Bavaria en Grolsch tappen. De vaatjes, met een inhoud van 6 liter, van Dommelsch, Hertog Jan, Jupiler en Bavaria zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij supermarkten en slijters. De vaatjes van Grolsch liggen vanaf december in de winkel, iets later omdat Grolsch volgens woordvoerder Coen Thonissen later tot overeenstemming is gekomen met Interbrew. De consumentenadviesprijs voor de thuistap zal EUR 199 bedragen.
BeerTender.
Een mooi assortiment van s werelds beste bieren, dat dankzij de online verkoop lang beschikbaar blijft en regelmatig wisselt! Ben jij klaar voor deze nieuwe thuistap? Ga dan naar THE-SUB.com en ontdek een wereld van bieren. De kortingsactie THE SUB Beertender Voordeel is afgelopen.

Contacteer ons