Op zoek naar thuis tap?

 
 
thuis tap
 
THE SUB de Biertap Voor Thuis THE SUB NL.
THE SUB Heineken Edition. THE SUB is Heineken's' befaamde thuistap waarmee je thuis heerlijke koude verse biertjes tapt. TORPS zijn kleine bierfusten die je bier koud en tot wel 15 dagen vers houden. Bij besteding vanaf 45, bezorgen wij s werelds beste bieren gratis. PREMIUM TAPBIER TAP HET PERFECTE BIERTJE MET THE SUB.
BeerTender.
De Beertender fusten zijn verkrijgbaar zolang de winkelvoorraad strekt. Wil je thuis blijven genieten van een vers getapt biertje? Dan stellen wij graag THE SUB aan je voor. Deze nieuwe thuistap van Heineken bestel je gemakkelijk online op THE-SUB.com. BACK TO TOP.
Thuistap vergelijking biernet.nl.
Als de temperatuur van het bier in het vat goed koud is, dan is de tap kwaliteit van alle drie de systemen prima in orde. Als de temperatuur te hoog is dan, dan komt er teveel schuim uit, maar dit geldt weer voor alle drie de systemen.
Thuistap Wikipedia.
De gebruiker koopt fustjes bier in de supermarkt en kan deze in het thuistap-apparaat plaatsen. Het apparaat maakt het mogelijk thuis een gekoeld biertje te tappen. De tap moet gevuld worden met fustjes van 4 tot 6 liter inhoud. 3 Geschil over octrooirechten.
Thuistaps zijn niet echt populair, dus komt Heineken met een nieuwe NRC.
En het moet het succes van Nespresso imiteren. Dat zegt Heineken over The Sub, de nieuwe tap voor in huis die het bedrijf vandaag in Nederland lanceert. Maar krijgt de bierbrouwer ons massaal aan het thuistappen? Dat is nog maar de vraag.

Contacteer ons