Zoeken naar feest drank

 
 
feest drank
 
Tool: Hoeveel drank bestellen / voorzien per persoon op een feestje?
InfoTalia Culinair Cocktails en Party Home. TOOL: Hoeveel drank bestellen voor je feestje. Voldoende drank voorzien hebben op je feestje zonder te veel te bestellen is niet eenvoudig. Bereken hier hoeveel drank wijn, bier, koffie, sterke drank, frisdrank, je nodig hebt naargelang het aantal personen er komen.
Welke drank moeten wij halen voor ons feestje Girlscene Forum.
Ik heb vorig jaar juni ook met een vriendin een feest gehouden, toen kwamen er ongeveer 80 mensen maar wij hebben het ongeveer zo gedaan: Wij hadden drankjes klaargezet zodat de mensen dit konden pakken, dit was sterke drank. Als je de hele avond sterke mix drank gaat doen is dat zo op en ben je best duur uit.
TIP! Hoeveel drank en hapjes moet je voorzien op een feest of evenement?
nieuws inspiration TIP! Hoeveel drank en hapjes moet je voorzien op een feest of evenement? Hoeveel drank en hapjes moet je voorzien op een feest of evenement? Niets is zo vervelend als een leeggeplunderd buffet of genodigden die met een hongerig gevoel blijven zitten.
Dranken voor je feestje.
Stel samen met Wijnhuis Uden in vier eenvoudige stappen uw complete drankenpakket samen. Op basis van het aantal personen en de benodigde drank, geven wij u advies over de hoeveelheid drank. Deze hoeveelheid kunt u eenvoudig zelf per type drank verdelen en/of aanpassen.

Contacteer ons