Zoeken naar statafels huren gall en gall

 
 
statafels huren gall en gall
 
info feestje BIERTAP EN STATAFELS / PRIJS / KOSTEN Gall Gall Heemstede.
Gall Gall kaarthouders ontvangen hun 10% kaartkorting op de wijnen m.u.v. Voorwaarden verhuur uitleenservice. Het huren van een Heineken biertap thuistap is alleen mogelijk in combinatie met aankoop van 10 liter vaatjes Heineken. Bijpassend glaswerk leent u bij aankoop van de wijnen, Champagne, bier of Port. Deze service is gratis indien het glaswerk heel, schoon en volledig retour komt. Het huren van luxe statafels alleen in combinatie met aankoop van dranken bij ons.
Gall Gall winkels en openingstijden.
Zoek een winkel. Winkels en openingstijden. Voor 2200: besteld, morgen in huis. Gratis bezorging vanaf 50., Gratis ophalen bij een Gall Gall winkel. Veilig betalen, achteraf betalen. 600 winkels, altijd één in de buurt. Wij helpen je graag via 075-6594200.
Iets te vieren? Feestje! Gall Gall Spijkenisse.
Huur statafels 700, p. dag zaterdag/zondag rekenen wij als een dag. Bierglazen 24 in doos Gratis lenen bij aankoop bier. Wijnglazen 24 in doos Gratis lenen bij aankoop wijnen. Champagneglazen 24 in doos Gratis lenen bij aankoop bubbels. Voorwaarden verhuur uitleenservice. Het huren van een Heineken biertap thuistap is alleen mogelijk in combinatie met aankoop van 10 liter vaatjes Heineken. Bijpassend glaswerk leent u bij aankoop van de wijnen, Champagne, bier of Port. Deze service is gratis indien het glaswerk heel, schoon en volledig retour komt. Voor de verhuur en/of uitleen van artikelen word een huurovereenkomst opgemaakt waarbij legitimatie verplicht is. Voor gebroken of beschadigde verhuur of uitleenartikelen wordt de kostprijs nieuwwaarde in rekening gebracht. Te veel gekochte, wijnflessen en vaatjes nemen wij retour.: binnen 7 dagen na event datum. op vertoon van de kassabon. mits ongeopend en onbeschadigd. Zoek op de website. Een greep uit. Moet Nectar Imperial Rose. Louis Roederer Brut Premier. Rémy Martin Louis XIII. De Luze VSOP. Slijterij Gall Gall Sterrenhof en t Plateau werken beide samen in Spijkenisse en omstreken.
Gall Gall Hulst verhuur.
Gall Hulst nieuwsbrief. informatie aanvraag proeverijen. Gall Gall kaart. Gall Gall kaart. Bij ons bent u aan het goede adres! Wij verhuren verschillende producten met de volgende prijzen.: De kosten van het huren van statafels is 750, per 48 uur.
Statafel 90cm diameter huren Gall Warmerdam.
Wij begrijpen dat dit niet ideaal is en willen u deze moeilijkheden graag besparen. Daarom kunt u bij ons statafels tegen een schappelijke prijs huren. Een statafel, ook wel biertafel of hangtafel, huren bij Warmerdam is dan de ideale oplossing. Deze statafel van 90cm diameter biedt ruimte voor 5 a 6 mensen en is erg robuust. U kunt eventueel een rok bij uw statafel huren, om een iets stijlvollere uitstraling te bieden. De hoogte van de statafel is perfect om aan te hangen: 110, meter. Alles om je feestje compleet te maken. Eenvoudig online reserveren. Uw reservering is vanaf 1200: beschikbaar. Dag na het feest voor 1200: weer inleveren. Lokaal breng en bezorgservice mogelijk. Teveel drank besteld? Afwijkende wensen, neem contact op! Neem contact op. Gall Gall Warmerdam Roelofarendsveen.
biertap huren? Gall Gall van Setten.
Sluit de tap aan en na 15 minuten kunt u beginnen met tappen en heeft u de hele avond een lekker koud biertje. De kosten voor het huren van een Thuistap zijn 750, per dag borg. Op deze Heineken tap kunnen 10 liter vaatjes van Heineken. Graag 1 week van te voren reserveren ivm bestellen vaten. Wij hebben een aantal party en buffettafels te huur. Eventueel met rok. Prijs per tafel per dag: 700, inclusief rok: 1400., Reserveren is gewenst. Bier, wijn, champagne en frisdrankglazen te huur. In combinatie met uw bestelling van wijn en/of bier gratis bijpassende glazen. mits heel en schoon retour. Bij aflevering of afhalen wordt een borgsom berekend. Bij beschadiging, breuk of vermissing wordt de nieuwwaarde van het desbetreffende artikel in rekening gebracht. Heineken Tap borg: 150., Sta-/ Buffet tafel borg 50., Meer informatie of reserveren klik hier! Wij leveren alleen aan personen van 18 jaar en ouder. GALL GALL van Setten Santpoort.
feestje Gall Gall Heemstede.
Het huren van luxe statafels alleen in combinatie met aankoop van dranken bij ons. Het lenen van een Bacardi cocktailmeubel is gratis in combinatie met aankoop van minimaal 3 flessen Bacardi minimaal 5000, aan Bacardi. Voor de verhuur en/of uitleen van artikelen wordt een borgsom in rekening gebracht en een huurovereenkomst opgemaakt waarbij legitimatie verplicht is. Voor gebroken of beschadigde verhuur of uitleenartikelen wordt de kostprijs nieuwwaarde in rekening gebracht. Te veel gekochte, wijnflessen en vaatjes nemen wij retour: binnen 7 dagen na event datum, op vertoon van de kassabon, mits ongeopend en onbeschadigd, m.u.v. 2101 CD Heemstede. 06 15 00 23 11. Bekijk de folder Feestje. Op zoek naar een leuk kado? Bekijk hier al het nieuws van Gall Gall Bloemendaal Heemstede.
GallGall Oosterhout Tap huren oosterhout, staantafel huren, sta tafel huren.
In geval van niet tijdige betaling van de schadevergoeding is de verhuurder gerechtigd incasso maatregelen te treffen en 15% incasso kosten in rekening te brengen. Bij reservering kunt u de tap 7 dagen voor aanvang kosteloos annuleren, anders zijn wij genoodzaakt 3500, in rekening te brengen. Het aantal aangegeven retour aantal kan maximaal retour worden gegeven. Bij de tap zitten 24 Jupiler glazen gratis inbegrepen. GALL GALL OOSTERHOUT.
Feestje thuis bel 0297-362040 Tap. Gall en Gall van lammeren Kudelstaart Facebook.
Gall en Gall van lammeren Kudelstaart. 4 februari 2015. Feestje thuis bel 0297-362040. staantafels en stoelen. Wij werken met de regel, niet aangebroken mag retour! Slijterij van Lammeren/Gall en Gall bezorgd in kudelstaart en Aalsmeer Gratis, daarbuiten rekenen wij bezorgkosten.

Contacteer ons