Resultaten voor limburgia hoogeveen

 
 
limburgia hoogeveen
 
Hoogeveen Limburgia Vlaaien.
Van Echtenstraat 12. 7902 EN Hoogeveen. Bij deze vestiging kunt u terecht voor de volgende artikelen.: Limburgia is een echte verwenwinkel. Onze winkels verkopen vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs. In 1993 is de eerste Limburgia winkel geopend in Apeldoorn.
Manja en Peter Diemers stoppen met Limburgia hoogeveenschecourant.nl Ondernemen Actueel.
Limburgia Hoogeveen is onderdeel van de franchise organisatie van Limburgia. Binnen deze organisatie is er voldoende ruimte om je eigen idee├źn te implementeren in de winkel. Naast de ambachtelijk bereide vlaaien en taarten die dagelijks vers worden beleverd is het assortiment uitgebreid met ambachtelijk desembrood.
Limburgia Hoogeveen Startpagina Facebook.
vakantie is de winkel volgende week van 24 t/m 29 juli geopend van 8.00 tot 12.00. Uw bestellingen kunt u gewoon doorbellen tot 2 uur s m iddags. Met vriendelijke groet Limburgia Hoogeveen. Limburgia Hoogeveen heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd.
Limburgia Hoogeveen heeft nieuw gezicht hoogeveenschecourant.nl Ondernemen Actueel.
Geplaatst op dinsdag 20 september 2016 1500.: Marjon Drent links neemt Limburgia Hoogeveen over van Manja Diemers. Hoogeveen Op 1 juli heeft Manja Diemers Limburgia Hoogeveen overgedragen aan Marjon Drent. Manja, die 16 jaar met hart en ziel Limburgia Hoogeveen heeft gerund, vond het tijd om het stokje door te geven aan een overnamekandidaat.
Limburgia Vlaai Openingstijden Limburgia Vlaai van Echtenstraat.
Openingstijden Limburgia Vlaai van Echtenstraat 12 in Hoogeveen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar van Echtenstraat in Hoogeveen. Copyright 2007 2017 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Limburgia Vlaai Openingstijden Limburgia Vlaai in Hoogeveen.
Limburgia-Vlaai in Hoogeveen. Op deze pagina zie je een overzicht met Limburgia Vlaai vestigingen in Hoogeveen. Kies KM voor een sortering op afstand van jouw locatie en je ziet direct welke Limburgia Vlaai vestigingen het meest in jouw buurt zijn.
Vlaaien, Taarten Gebak Bestellen Limburgia Vlaaien.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Limburgia Vlaaien, Taarten Gebak Doorzoek site: Ga. 89, / 10. U heeft geen producten in uw winkelwagen. Geen producten geselecteerd. Kruimel en rastervlaaien. Taart op maat.
Hapjes koude schotels Limburgia Breda HeksenwielLimburgia Breda Heksenwiel.
Geralda van Oosterveen Zaterdag de aanbieding van de ijs proeverij gedaan. Een bord met 8 verschillende soorten ijs, Een plaatje om te zien en het smaakte perfect. 2007 2017 Limburgia Breda Heksenwiel. Alle rechten voorbehouden. Website by Bjorn Hoogeveen ICT-diensten.
Limburgia vlaai Hoogeveen Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Cascade, het langste kunstwerk van Europa door loopt de Hoofdstraat van Hoogeveen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Hoogeveen, die ook te vinden zijn in de rubriek limburgia vlaai! Ing Bank Hoogeveen. Ziekenhuis Bethesda Hoogeveen.

Contacteer ons